RICHTLIJNEN WACHTZAAL

Vanaf maandag 08/06 kan u opnieuw plaatsnemen in onze wachtzaal, u hoeft dus niet langer op de parking te wachten; TENZIJ bij infectieuze klachten.

Er zijn een
beperkt aantal zitplaatsen opdat er nog steeds voldoende afstand kan bewaard worden, deze zitplaatsen zijn duidelijk aangegeven. Wanneer alle plaatsen volzet zijn, wacht u best op de parking tot er opnieuw iemand de praktijk verlaat.

Bij het betreden van de wachtzaal is het dragen van een mondmasker verplicht.
Ook dient u steeds de handen te ontsmetten bij binnen- én buitengaan.

Bedankt voor jullie medewerking!

Start nieuwe arts april 2017: dr. Annelies De Hondt

Dr. Annelies is afkomstig uit Wilsele; samen met haar partner Joris en zoontje Gust (°2016) hoopt zij nu - letterlijk en figuurlijk - een mooie toekomst op te bouwen in Holsbeek.

Dr. Annelies studeerde in 2009 als arts, nadien deed zij de voorbije jaren nog ervaring op als huisarts in verschillende groepspraktijken, bij Kind&Gezin en in een geheugenkliniek.  
Zij is ook LEIF-arts; hierdoor heeft zij een bijzondere expertise in dementie en palliatieve zorgen.  Zij is bovendien ook bedreven in de kleine heelkunde (oa teennagelexcisie, hechtingen of wegnemen van kleine huidtumoren).  Tenslotte volgde zij ook met succes haar opleiding tot gerechtsdeskundige en is zij aangenomen arts bij de Politie.