Bericht in de kijker

Nieuwe patiënten

Wenst u patiënt te worden in onze praktijk?  Welkom! Maar graag willen we wel wijzen op volgende aandachtspunten:  - wat betreft nieuwe pati...

Contact

De telefoon is voor ons huisarts een zegen en een kwaad: onmisbaar om ons werk te kunnen organiseren, essentieel om bereikbaar te zijn maar storend tijdens de consultatiemomenten. 
Om de consultaties vlot en kwaliteitsvol te laten verlopen en telefonische overlast te beperken, vragen wij om rekening te houden met volgende praktische afspraken:


CONTACT OPNEMEN?

Het onthaal is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08u00 - 13u00 en 14u00 - 16u00 op het nummer 016/62.39.10.
U kan bij het secretariaat terecht voor het maken van afspraken, opvragen van gegevens, afhalen van documenten, ... 
Om de consultaties niet onnodig te verstoren vragen wij u om na 16u00 enkel telefonisch contact op te nemen voor dringende problemen.

Het stellen van kleine vraagjes, opvragen van resultaten of een kort advies kan dagelijks tijdens het telefonisch spreekuur:
MAANDAG       13u30-14u00 (dr Brecht)
DINSDAG         13u00-14u00 (dr Marina)      en      15u30-16u00 (dr Annelies)
WOENSDAG    13u00-13u30 (dr Kris)           en      16u00-16u30 (dr Brecht)
DONDERDAG  13u00-13u30 (dr Kris)           en      15u30-16u00 (dr Roosje)
VRIJDAG          13u00-13u30 (dr Annelies)   en       16u30-17u00 (dr Roosje)


U kan uw eigen beknopt medisch dossier raadplegen op www.mijngezondheid.belgie.be (oa. vaccinaties, bloedresultaten, medicatie, …) maar u dient wel eerst uw 'geïnformeerde toestemming' op deze website in orde te brengen vooraleer de arts uw dossier kan delen.  

U kan ook informatie opvragen of documenten uitwisselen per e-mailinfo@praktijkdutsel.be
Voor vragen gericht aan een specifieke arts, kan u terecht op de volgende emailadressen:
  • marina@praktijkdutsel.be
  • kris@praktijkdutsel.be
  • annelies@praktijkdutsel.be
  • brecht@praktijkdutsel.be
  • roosje@praktijkdutsel.be

!!! OPGELET !!!
Onze antwoorden op uw mail komen zeer vaak in uw spam, reclame of ongewenste mails terecht:  kijk daarom steeds al uw e-mails goed na wanneer u een antwoord van ons verwacht. 
E-mails worden bovendien niet onmiddellijk beantwoord, gelieve er rekening mee te houden dat dit tot enkele dagen kan duren.EEN AFSPRAAK MAKEN?

Een afspraak maakt u bij voorkeur online ofwel telefonisch tussen 08u00 - 16u00Gelieve na 16u00 enkel te telefoneren voor dringende afspraken indien er online geen mogelijkheden meer zijn. 

Gelieve steeds de reden van uw consultatie te vermelden of het gepaste afspraaktype te kiezen, op die manier kan er rekening gehouden worden met de benodigde tijd en/of materiaal (bv cervixuitstrijkje, cardiogram, gesprek...).

Wanneer alle zichtbare online afspraken volzet zijn, neemt u voor dringende problemen (bv. ziek kind, ongeval, erge ziekte, ...) best telefonisch contact op.  Wij proberen hier steeds nog enkele plaatsen voor vrij te houden.


DOKTER VAN WACHT?

Vanaf 19u00 start de wachtdienst en wordt het antwoordapparaat aangezet om de verdere avondraadpleging ongestoord te kunnen laten verlopen. U kan online wel nog steeds terecht voor het maken van afspraken. 
Voor dringende problemen en huisbezoeken kan u dan terecht bij de dokter van wacht via het telefoonnummer 1733.  Meer informatie over de wachtdiensten vindt u op www.mediwacht.be.


Hieronder vindt u nog enkele nuttige contactgegevens: 


Zoeken op deze website