COVID-ADVIEZEN

COVID-MAATREGELEN

Mogen wij nogmaals jullie aandacht en medewerking vragen om:

- meteen thuis te blijven bij de minste tekens van een luchtweg- of maagdarminfectie !!! Ga niet werken of naar school, spreek niet af, ga niet sporten, ...

- alleen op consult te komen (of max 1 begeleider voor een kind of mindervalide)
- jassen en tassen in de wagen te laten
- per contactloze kaart of app te betalen

- steeds op de parking te wachten bij infectieuze klachten
- u zo te parkeren zodat u de arts ziet wanneer deze u binnen roept/wenkt

Indien u symptomen vertoont en in aanmerking komt voor testing, gelieve dan vooraf deze vragenlijst in te vullen en bij voorkeur ook de gratis Coronalert app te installeren.

Hoog-risico contacten vullen een andere vragenlijst in en komen niet langer in aanmerking voor testing, maar dienen wel meteen in quarantaine te gaan.

Nieuwe patiënt?

Nieuwe patiënten zijn steeds welkom in onze groepspraktijk.
Enkel Dr. Marina neemt momenteel echter geen nieuwe patiënten meer aan.  Dit om de kwaliteit van zorg voor haar huidige patiënten te kunnen blijven garanderen.  U kan wel steeds terecht bij één van de andere collega's.

Wanneer u voor het eerst langskomt, brengt u zeker uw elektronische identiteitskaart mee, een lijst van uw dagelijkse medicatie en eventueel het dossier van uw vorige huisarts.
Uw medisch dossier kan u ook reeds op voorhand laten overbrengen door aan het onthaal de nodige documenten hiertoe te ondertekenen.  U kan hiervoor  dagelijks terecht tussen 08u00-13u00 en 13u30-16u00 (behalve op woensdag).

Bent u boven de 50 jaar of heeft u een uitgebreid medisch dossier, dan vragen wij om voor de eerste kennismaking een afzonderlijke afspraak te maken (en niet te wachten tot zich een probleem of ziekte voordoet).
Op die manier heeft uw arts voldoende tijd om met u het dossier te overlopen, na te kijken of uw preventieve onderzoeken en vaccinaties in orde zijn en samen verdere afspraken te maken over de opvolging.  Het kan daarom nuttig zijn om deze ingevulde vragenlijst mee te nemen. 

Meer informatie over de werking van onze praktijk vind je op onze website.   Neem gerust eens een kijkje en lees onder meer over hoe ons te contacteren, het verloop van de raadpleging en andere praktische weetjes.