Bericht in de kijker

Nieuwe patiënten

Wenst u patiënt te worden in onze praktijk?  Welkom! Maar graag willen we wel wijzen op volgende aandachtspunten:  - wat betreft nieuwe pati...

Nieuwe patiënt?

Nieuwe patiënten zijn steeds welkom in onze groepspraktijk.
Enkel Dr. Marina neemt echter geen nieuwe patiënten meer aan.  Dit om de kwaliteit van zorg voor haar huidige chronische patiënten te kunnen blijven garanderen.  U kan wel steeds terecht bij één van de andere collega's.

Wanneer u voor het eerst langskomt, brengt u zeker uw elektronische identiteitskaart mee, een lijst van uw dagelijkse medicatie en eventueel het dossier van uw vorige huisarts.
U kan uw medisch dossier op voorhand laten overbrengen door aan het onthaal de nodige documenten hiertoe te ondertekenen.  U kan hiervoor dagelijks terecht tussen 08u00-13u00 en 13u30-16u00.

Bent u boven de 50 jaar of heeft u een uitgebreid medisch dossier, dan vragen wij om voor de eerste kennismaking een afzonderlijke afspraak te maken (en niet te wachten tot zich een probleem of ziekte voordoet).
Op die manier heeft uw arts voldoende tijd om met u het dossier te overlopen, na te kijken of uw preventieve onderzoeken en vaccinaties in orde zijn en samen verdere afspraken te maken over de opvolging.  Het kan daarom nuttig zijn om deze ingevulde vragenlijst ("vragenlijst voor de patiënt") mee te nemen. 

We voeren enkel huisbezoeken uit in onderstaand gebied.  Hou hier dus rekening mee wanneer u overweegt om naar onze praktijk over te stappen.  U kan in- en uitzoomen om uw straat op te zoeken. Indien u buiten dit gebied woont, kan u best een andere huisartsenpraktijk contacteren om uw dossier over te nemen. 

Meer informatie over de werking van onze praktijk vind je op onze website.   Neem gerust eens een kijkje en lees onder meer over hoe ons te contacteren, het verloop van de raadpleging en andere praktische weetjes.  


Zoeken op deze website