Bericht in de kijker

Nieuwe patiënten

Wenst u patiënt te worden in onze praktijk?  Welkom! Maar graag willen we wel wijzen op volgende aandachtspunten:  - wat betreft nieuwe pati...

9 september 2018

Griepvaccinaties 2018


Het snotterseizoen is alvast in het land, maar vanaf de winterperiode steekt helaas ook de seizoensgriep de kop op. We raden alle 65-plussers, zwangere vrouwen, mensen met risicofactoren of gezondheidsberoepen aan om zich te laten vaccineren.

 


 
 
Wij bieden jullie daarom de kans om op een snelle en eenvoudige manier binnen te springen voor het plaatsen van het griepvaccin door onze verpleegkundige Evelien. 
Van 15 oktober tot en met 30 november organiseren wij opnieuw speciale griepvaccinatie-uurtjes
Deze consultaties zijn volledig gratis maar wel uitsluitend bedoeld voor het plaatsen van het griepvaccin. We voorzien daarom slechts 5 minuten per patiënt.  Heb je nog andere voorschriften nodig, of een klein kwaaltje, dan moet je dus een gewone doktersafspraak op een ander moment maken.  

De afspraken zijn enkel telefonisch te maken via het secretariaat tussen 08u00 en 16u00.  U kan dan eventueel ook om het voorschrift voor het griepvaccin vragen; dit kan per uitzondering afgehaald worden tijdens de openingsuren van het secretariaat om te voorkomen dat u onnodig heen en weer loopt tussen de praktijk en de apotheker.

Mogelijke vaccinatie-momenten (op afspraak) zijn:
  •  maandag   (14u00 - 15u00)
  •  dinsdag     (10u30 - 11u30)
  •  donderdag (14u00 - 15u00)
  •  vrijdag      (10u30 - 11u30)

Wanneer je langskomt voor het griepvaccin, hou er dan wel rekening mee dat u op tijd aanwezig dient te zijn, uw eID en het griepvaccin meebrengt, en best gemakkelijke kledij voorziet waarbij de bovenarm/schouder vlot kan worden vrijgemaakt.

Zoeken op deze website