Bericht in de kijker

Nieuwe patiënten

Wenst u patiënt te worden in onze praktijk?  Welkom! Maar graag willen we wel wijzen op volgende aandachtspunten:  - wat betreft nieuwe pati...

29 juni 2021

Covid-wissers voor reizigers

REISPLAN

Niet zeker of het land van bestemming een PCR of vaccinatiecertificaat vereist?  Raadpleeg dan de website van Re-open EU.  U kan hier uw reisplan met eventuele transits invoeren en raadplegen welke maatregelen van kracht zijn.


Vaccinatiecertificaten kan u terugvinden in de CovidsafeBE-app of op mijngezondheid.be GRATIS TESTCODE AANVRAGEN


Iedere reiziger kan 2 gratis testcodes aanvragen via www.mijngezondheid.be.

De testcode voor een gratis test is maar 10 dagen geldig.

Indien u zich in onze praktijk laat testen, vragen we u om de gratis testcode op voorhand door te mailen.


Indien u geen gratis testcode (meer) hebt, dan bedraagt de kostprijs bedraagt ongeveer 50 euro. Op de luchthaven van Zaventem betaalt u 67 euro voor een gewone test en 135 euro voor een sneltest.WAAR TESTEN


Aan onze eigen patiënten (met GMD in onze praktijk) bieden we de mogelijkheid om een afspraak hiervoor in te plannen bij de verpleegkundige, weliswaar enkel op weekdagen 08u00-16u00.  Tijdens de zomermaanden zal een zelfstandige verpleegkundige ons hierin bijstaan.

U kan de afspraak inboeken via online agenda (enkel op de daartoe voorziene afspraken "covid-wisser", niet op plaatsen voorbestemd voor bloednames) of telefonisch.  


Andere mogelijkheden zijn:

- Testcentra Van Dale college en Brabanthal

- Labo van het Heilig Hart Leuven (zonder afspraak 13u30-15u30)

- CMA-labo

- Luchthaven van Zaventem

- Testcentra Brussel

- Instituut voor Tropische Geneeskunde te AntwerpenRESULTAAT RAADPLEGEN


Je testresultaat is 24-48 uur na testname beschikbaar in Mynexuzhealth.  Verder kan u het resultaat ook terugvinden in de CovidsafeBE-app of op mijngezondheid.be.


Wanneer u bij ons of via het CMA een test laat afnemen, krijgt u het resultaat ook per email via iPatiënt zodra het gekend is.
Zoeken op deze website