Bericht in de kijker

Nieuwe patiënten

Wenst u patiënt te worden in onze praktijk?  Welkom! Maar graag willen we wel wijzen op volgende aandachtspunten:  - wat betreft nieuwe pati...

9 februari 2020

Verpleegkunde in de huisartspraktijk

Sinds september 2019 volgt onze praktijkassistente Evelien een bijkomende opleiding aan de universiteit van Antwerpen:  een postgraduaat voor verpleegkundigen in de huisartspraktijk.   Hierdoor kan de zorg voor chronische patiënten in onze praktijk worden geoptimaliseerd en ook mee door haar worden ondersteund. 

Evelien dient voor deze opleiding nog een stage in onze praktijk te vervullen.  
Hiervoor werkt zij enerzijds een project uit voor patiënten met diabetes én hypertensie waarbij nauw wordt samengewerkt met de patiënten zelf om zo hun cardiovasculair risico te doen dalen en hun kwaliteit van leven te verhogen. 
Anderzijds zal Evelien ook mee aan de consultaties deelnemen, om haar zo de optimale leerbegeleiding te kunnen bieden en verdere vaardigheden aan te leren.

Je kan op dit moment bij Evelien reeds terecht voor bloednamen, elektrocardiografie, vaccinaties, wondzorg en het verwijderen van draadjes, ...   In de toekomst zal je bij haar onder meer ook terecht kunnen voor spirometrie (longfunctieonderzoek) en uitstrijkjes
Afspraken hiervoor kunnen telefonisch worden vastgelegd tussen 08u00-13u00 en 13u30-16u00. 

Zoeken op deze website