RICHTLIJNEN WACHTZAAL

Vanaf maandag 08/06 kan u opnieuw plaatsnemen in onze wachtzaal, u hoeft dus niet langer op de parking te wachten; TENZIJ bij infectieuze klachten.

Er zijn een
beperkt aantal zitplaatsen opdat er nog steeds voldoende afstand kan bewaard worden, deze zitplaatsen zijn duidelijk aangegeven. Wanneer alle plaatsen volzet zijn, wacht u best op de parking tot er opnieuw iemand de praktijk verlaat.

Bij het betreden van de wachtzaal is het dragen van een mondmasker verplicht.
Ook dient u steeds de handen te ontsmetten bij binnen- én buitengaan.

Bedankt voor jullie medewerking!

Verpleegkunde in de huisartspraktijk

Sinds september 2019 volgt onze praktijkassistente Evelien een bijkomende opleiding aan de universiteit van Antwerpen:  een postgraduaat voor verpleegkundigen in de huisartspraktijk.   Hierdoor kan de zorg voor chronische patiënten in onze praktijk worden geoptimaliseerd en ook mee door haar worden ondersteund. 

Evelien dient voor deze opleiding nog een stage in onze praktijk te vervullen.  
Hiervoor werkt zij enerzijds een project uit voor patiënten met diabetes én hypertensie waarbij nauw wordt samengewerkt met de patiënten zelf om zo hun cardiovasculair risico te doen dalen en hun kwaliteit van leven te verhogen. 
Anderzijds zal Evelien ook mee aan de consultaties deelnemen, om haar zo de optimale leerbegeleiding te kunnen bieden en verdere vaardigheden aan te leren.

Je kan op dit moment bij Evelien reeds terecht voor bloednamen, elektrocardiografie, vaccinaties, wondzorg en het verwijderen van draadjes, ...   In de toekomst zal je bij haar onder meer ook terecht kunnen voor spirometrie (longfunctieonderzoek) en uitstrijkjes
Afspraken hiervoor kunnen telefonisch worden vastgelegd tussen 08u00-13u00 en 13u30-16u00.