COVID-ADVIEZEN

COVID-MAATREGELEN

Mogen wij nogmaals jullie aandacht en medewerking vragen om:

- meteen thuis te blijven bij de minste tekens van een luchtweg- of maagdarminfectie !!! Ga niet werken of naar school, spreek niet af, ga niet sporten, ...

- alleen op consult te komen (of max 1 begeleider voor een kind of mindervalide)
- jassen en tassen in de wagen te laten
- per contactloze kaart of app te betalen

- steeds op de parking te wachten bij infectieuze klachten (voor fietsers/wandelaars staat er een schuiltent)

Every end is a new beginning

Vanaf 22 augustus nemen wij afscheid van dr. Barbara.  Zij verhuist in september met haar partner naar Antwerpen en zal daar een nieuw avontuur aangaan. 
Zij wil haar patiënten bedanken voor het vertrouwen en de fijne contacten. 


Vanaf 1 oktober verwelkomen wij daarom dr. Brecht Haex als nieuwe, vaste collega.
Brecht werkte voordien in een groepspraktijk in Overijse maar kocht onlangs een huis in Rotselaar samen met zijn echtgenote.  
Behalve geneeskunde, studeerde dr. Brecht ook een 2-tal jaren kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, hetgeen hem verder bekwaamd heeft in het onderzoek van het bewegingsstelsel. 

dr. Brecht Haex
dr. Brecht Haex


Tot midden augustus zal u bovendienGust Hoornaert aantreffen aan het onthaal.  Gust studeert geneeskunde en zal ons deze zomer alsjobstudent mee ondersteunen.  Ook hij is gebonden aan het beroepsgeheim. 

Vanaf 17/08/20 zal u tenslotte Saartje Hendrickx als vaste onthaalmedewerker in onze praktijk aantreffen.   Toen Saartje een tijdje geleden haar stage deed in onze praktijk sloeg de vonk meteen in beide richtingen over! Ondertussen heeft Saartje haar diploma Medisch Secretariaat en kunnen we haar met trots voorstellen als nieuw teamlid van Praktijk-Dutsel.
Deze zomer zal zij het onthaal nog op haar eentje runnen tijdens het ouderschapsverlof van Evelien. Nadien zal zij op dinsdag, woensdag en vrijdag het onthaal en de administratieve taken op zich nemen zodat Evelien haar taken als verpleegkundige verder kan uitbreiden.

Saartje
Saartje