Bericht in de kijker

Nieuwe patiënten

Wenst u patiënt te worden in onze praktijk?  Welkom! Maar graag willen we wel wijzen op volgende aandachtspunten:  - wat betreft nieuwe pati...

1 juli 2020

Every end is a new beginning

Vanaf 22 augustus nemen wij afscheid van dr. Barbara.  Zij verhuist in september met haar partner naar Antwerpen en zal daar een nieuw avontuur aangaan. 
Zij wil haar patiënten bedanken voor het vertrouwen en de fijne contacten. 


Vanaf 1 oktober verwelkomen wij daarom dr. Brecht Haex als nieuwe, vaste collega.
Brecht werkte voordien in een groepspraktijk in Overijse maar kocht onlangs een huis in Rotselaar samen met zijn echtgenote.  
Behalve geneeskunde, studeerde dr. Brecht ook een 2-tal jaren kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, hetgeen hem verder bekwaamd heeft in het onderzoek van het bewegingsstelsel. 

dr. Brecht Haex
dr. Brecht Haex


Tot midden augustus zal u bovendienGust Hoornaert aantreffen aan het onthaal.  Gust studeert geneeskunde en zal ons deze zomer alsjobstudent mee ondersteunen.  Ook hij is gebonden aan het beroepsgeheim. 

Vanaf 17/08/20 zal u tenslotte Saartje Hendrickx als vaste onthaalmedewerker in onze praktijk aantreffen.   Toen Saartje een tijdje geleden haar stage deed in onze praktijk sloeg de vonk meteen in beide richtingen over! Ondertussen heeft Saartje haar diploma Medisch Secretariaat en kunnen we haar met trots voorstellen als nieuw teamlid van Praktijk-Dutsel.
Deze zomer zal zij het onthaal nog op haar eentje runnen tijdens het ouderschapsverlof van Evelien. Nadien zal zij op dinsdag, woensdag en vrijdag het onthaal en de administratieve taken op zich nemen zodat Evelien haar taken als verpleegkundige verder kan uitbreiden.

Saartje
Saartje

Zoeken op deze website