RICHTLIJNEN WACHTZAAL

Vanaf maandag 08/06 kan u opnieuw plaatsnemen in onze wachtzaal, u hoeft dus niet langer op de parking te wachten; TENZIJ bij infectieuze klachten.

Er zijn een
beperkt aantal zitplaatsen opdat er nog steeds voldoende afstand kan bewaard worden, deze zitplaatsen zijn duidelijk aangegeven. Wanneer alle plaatsen volzet zijn, wacht u best op de parking tot er opnieuw iemand de praktijk verlaat.

Bij het betreden van de wachtzaal is het dragen van een mondmasker verplicht.
Ook dient u steeds de handen te ontsmetten bij binnen- én buitengaan.

Bedankt voor jullie medewerking!

Richtlijnen heropening online agenda

De online agenda is vanaf volgende week opnieuw (beperkt) geopend.  

Mogen we u vragen om wel rekening te houden met volgende voorwaarden om een online afspraak in te boeken:


  • ENKEL NIET-INFECTIEUZE PROBLEMEN: U kan uitsluitend een online afspraak maken voor een problemen die niet infectieus zijn.   Hebt u toch last van koorts/hoest/druk op de borst/neuslast/keelpijn/diarree, neem dan steeds telefonisch contact op zodat wij u op veilige manier kunnen inplannen: zo beschermt u de artsen en de andere patiënten!  
  • VERMELD DE REDEN VAN UW AFSPRAAK (bv. bloedname, kniepijn, gesprek...), zo kan uw arts zich beter voorbereiden. 
  • WACHT OP DE PARKING, aan uw wagen of fiets: de arts komt u daar halen.  De wachtzaal blijft gesloten.  
  • DRAAG EEN MONDMASKER: dit mag een zelfgemaakt stoffen masker zijn.  Noteer eventueel bij uw afspraak als u zelf geen mondmasker heeft. 
  • KOM ALLEEN.  Kinderen of mensen met een beperking mogen door maximaal 1 persoon begeleid worden. 
  • BRENG NIETS MEE.   U hebt enkel een eID en betaalmiddel nodig. Laat alle andere overbodige spullen thuis: jassen, tassen, paraplu, ...  
  • BETAAL CONTACTLOOS.  We vragen nogmaals om enkele minuten tijd te nemen om de bancontact app te installeren wanneer u over een smartphone beschikt.  U kan de link HIER vinden.   U kan ook met de bankkaart betalen.
  • BEPERK DE TIJD: de afspraakduur is beperkt tot 15 minuten om het mogelijke besmettingsrisico zo laag mogelijk te houden én om voldoende tijd te hebben om na elk consult het kabinet te ontsmetten.  Stel een doktersbezoek liever niet uit tot u een waslijst aan aan kwaaltjes heeft. 

Door het openstellen van de online agenda zal de telefoonbelasting voor het secretariaat opnieuw afnemen.   De telefoonuurtjes van de artsen worden daarom ook opnieuw geactiveerd: u zal enkel op deze momenten nog rechtstreeks met een arts contact kunnen opnemen.  Er zijn dagelijks 1 of 2 momenten waarop u één van de huisartsen kan bereiken voor het stellen van een korte vraag of opvragen van resultaten.    

We blijven ook steeds per e-mail bereikbaar, doch hou er rekening mee dat dit medium niet geschikt is voor dringende problemen.